Yvetta Blanarovičová, která se proslavila hlavně jako roztomilý čertík v pohádce Princezna ze mlejna, má po svém boku opět nového chlapa. S ním se objevila na otevření nového pražského klubu.

Přestože Blanarovičová nového muže ve svém životě nepotvrdila, řeč těla mluvila za vše. S prošedivělým elegánem se totiž držela okolo pasu a tuto dvojici nemohl téměř nikdo rozdělit! Přitom Yvetta své partnery většinou na veřejnosti skrývá a své soukromí si drží v tajnosti.

A kdo se již objevil po Yvettině boku?

Blanarovičovou nejstarší oficiální láskou je Jan Mleziva, se kterým má svého jediného, již dospělého, syna. Další velkou láskou, kterou představila i novinářům, byl Marco Pillo (35). Čtyřletá láska ale skončila rozchodem kvůli Marcově nevěře. Zlomená Yvetta pak dlouho nemohla najít nikoho, komu by věřila.

Vrabci na střeše si ale v roce 2010, dva roky po rozchodu, štěbetali o pohledném blonďatém zajíčkovi, který měl pocházet od našich východních sousedů. S ním se ale Blanarovičová nikdy na veřejnosti neobjevila.

V roce 2012 na Yvettu prasknul románek s o sedmnáct let mladším hokejistou Tomášem Hornou (32). Nového muže na ní napráskal zdroj z jejího okolí, který je viděl v jednom z pražských barů. Hokejista však vše vehementně popřel.

Od té doby se rojily další spolehlivé informace, že v životě roztomilého čertíka je nová láska, žádná však nebyla potvrzená. Zda poslední muž, který se objevil po Yvettině boku, je opravdu její nový přítel, se uvidí až postupem času.

Fotogalerie
6 fotografií