Prachařová dorazila k soudu krátce před 13. hodinou, aby si vyslechla soudní verdikt týkající se jejího syna Kryšpína. Přišla celá v černém, s minimem make-upu a se školáckým copem na hlavě. "Teď se nebudu k ničemu vyjadřovat," řekla Blesk.cz Agáta stroze.

Za dveřmi soudní síně se projednávalo opatrovnictví jejího syna Kryšpína, kterého má s bývalým přítelem Miroslavem Dopitou. Hráč amerického fotbalu, o kterém není už několik měsíců ani vidu ani slechu, k soudu vůbec nedorazil.

Podle našich informací se nedostavila ani jeho právnička. Místo ní do soudní místnosti proklouzla sociální pracovnice. Svou nepřítomností a lhostejností ukázal nejen Agátě, ale i soudu, že o syna nemá zájem.

To bylo velké plus pro Agátu. "Všechno dopadlo podle mých představ," svěřila se Blesk.cz Prachařová, která získala Kryšpína výhradně do své péče. "Z mé strany je to vše, pokud by Mirek chtěl vznést ještě nějaký návrh, už je to na jeho právníkovi. Pro mě je to uzavřené," dodala spokojeně Agáta. Ostatně pro ni se nic nezmění. O Kryšpína se doteď starala stejně ona.

Přestože se s médii Agáta nechtěla u soudu příliš vybavovat, hodinu po vynesení rozsudku se už pochlubila svým fanouškům na Facebooku. Třikrát velké Ano mluví za vše.

Agáta se s výsledkem soudu hned pochválila na Facebooku
Autor: Facebook.com