Leoš Mareš od manželky a jejich synů Jakuba a Matěje odešel už před lety, na Štědrý den je každý rok s nimi. „Měli jsme nádherné Vánoce. Leoš vždy vysílá do 12 hodin, pak přijede za námi, jdeme na Staromák dát si svařák. Pak tradičně povečeříme, zkrátka klasika,“ přiznala Blesk.cz Marešová.

Dokonce také prozradila, co od moderátora našla pod stromečkem. „Dostala jsem od Leoše nádherný šperk, ale nebudu říkat jaký,“ mlžila Monika, která se nad uplynulými vánočními svátky ještě teď rozplývala.

Marešová byla celkem překvapená, když se od nás dozvěděla, že Petra Faltýnová potvrdila Blesk.cz rozchod s Marešem. „To je divné, vždyť si ještě 23. prosince dělali společné Vánoce,“ divila se Monika.  

Petra pak odletěla 25. prosince na Floridu a Leoš dva dny po ní do Thajska. Tam trávil se svými kamarády Silvestra. Já jsem slavila konec roku s partou svých přátel,“ prozradila Blesk.cz Marešová.

Rozchod jejího manžela s Faltýnovou ji opravdu překvapil a zatím tomu nevěří. „Já nerada o něčem spekuluji, takže uvidíme, co řekne Leoš, až se vrátí,“ dodala s úsměvem Monika. Ta už je totiž na Marešovy úlety zvyklá, tudíž už počítá se vším.