Co tak hrozného jí Leoš asi provedl, že se rozhodla ukončit téměř dvouletý vztah, kvůli kterému opustila i manžela Simona Štekla (35)?! „Na téma Leoš Mareš se už nechci bavit,“ odsekla modelka podrážděně. Dá se ale předpokládat, že se jeden druhého nabažil. Podle našich informací to mezi nimi skřípalo už dobře půl roku! Mareš se k rozchodu nijak nevyjádřil, na dotazy Blesku nijak nereagoval. Údajně je v zahraničí.

Svátky o samotě

Příchod nového roku strávila Faltýnová s dcerou Adrianou (3,5) v Miami, kam odletěla už před vánočními svátky. To, že s Leošem netrávili ani Štědrý den, mnohé naznačovalo… Ale že to bude značit definitivní rozchod páru, byl šok.

Bez šancí

Od jara roku 2012, kdy se tihle dva dali dohromady, si neustále projevovali lásku jak na veřejnosti, tak mimo ni. Moderátor na svou partnerku pěl jen samé ódy a totéž Petra. Ale ti, kteří dobře znali oba dva, nepředvídali jejich vztahu růžovou budoucnost. „Ti dva se hledali, až se našli, ale oba jsou natolik temperamentní a podobné povahy, že spolu dlouho nevydrží...“ věštil už před necelým rokem zdroj z jejich okolí.