Karel Janeček promluvil pro VIP zprávy o svém vztahu s Janou Doleželovou i s tajemnou Markétou, se kterou prý žije již šest let. A nešetřil vyznáními! Jak na adresu Jany, tak na adresu další přítelkyně Markéty.

Jana přiznala, že o existenci Markéty věděla jen okrajově. „Nevěděla jsem, že trávil Vánoce i s Markétou. Tak jsem ho vyhodila z mého apartmá,“ řekla Doleželová. Pro ni je také vztah s Janečkem ukončený. „Ano, znamená to konec.“

To si ale nemyslí Janeček. „Já nic neukončil. Já Janu miluji,“ řekl Janeček VIP zprávám. A co Markéta? „Markéta je pro důležitá žena mého života. S ní žiji již šest let,“ přiznal Janeček. Navíc naprosto vyloučil, že by se s blonďatou přítelkyní rozešel a zůstal jen s Doleželovou. „Pro mě není možné, abych žil jen s jednou ženou. Janu miluji, stejně jako Markétu,“ svěřil se Karel.

Ten také připustil, že ohledně vztahu s Doleželovou nehází ještě flintu do žita a doufá, že se s Janou usmíří. „Ona je tohle ochotná přijmout,“ věří.

A co Janiny plány ohledně svatby a dětí? „Nechci se ženit a ani nemůžu, Musel bych slíbit něco, co vím, že nemůžu dodržet,“ odmítl razantně svatbu Janeček. Oproti tomu dětem by se v budoucnu nebránil. „S Janou si dovedu to druhé představit. Že bychom spolu měli děti,“ uzavřel.

Jak to nakonec dopadne, se uvidí až časem.