Ornella Štiková (20) a Quentin Kokta

Asi nejsledovanějším porodem a dítětem vůbec je chlapeček jménem Quentin (9 měsíců), jehož tatínek je postarší záletník Josef Kokta (56). Chlapeček byl zplozen na filmovém festivalu v Karlových Varech v roce 2012, když si Kokta odbíhal od dnes již exmanželky Gábiny Partyšové (35). Quentin spatřil světlo světa 15.3. 2013 a má se čile k světu. Jeho rodiče ho vychovávají ve společné domácnosti. Ornella se totiž od své rodiny odstřihla a Quentin tak vyrůstá bez babičky Štikové.

Zpěvačka Marta Jandová (39) a dcera Maruška

Dočkala se. Jandová se už bála, že ji tohle štěstí nepotká, ale zamilovala se do gynekologa Miroslava Vernera a ten se postaral, aby těhotenství i samotný porod Marušky proběhl v pořádku. 8. srpna se holčička narodila a čtyři měsíce nato maminka už řádila na pódiu jako správná rockerka.

Modelka Iveta Vítová (30) a Anetka

Moderátorka Televizních novin a bývalá královna krásy Iveta Vítová porodila dceru Anetku 15. října. Dva měsíce po velké události se nechala s miminkem nafotit a všem ukázala, že je zpět ve formě a může se vrátit na přehlídková mola.

Video
Video se připravuje ...

VIP mimina roku 2013: Všechny zastínil Quentin Kokta! archiv, zpracovali Hana Höschlová , Jan Jedlička

Producent Jiří Pomeje (49) a Anička

Potřetí se oženil a konečně se mu splnil sen a jeho mladá manželka Andrea (25) mu dala vytoužené dítě. 21. září přivítali na světě dceru Aničku a Jiřímu se zatočil svět. Dokáže o své princezně mluvit hodiny a dokonce se chlubí, že přebalování je jeho vášní. „Miluji Aniččina hovínka,“ smál se moderátor.

Zpěvák Tomáš Klus (27) a dcera Josefína

Tomáš Klus se 10. května se stal poprvé otcem. Tamara Kubová přivedla na svět dceru Josefínu. Tu nyní odvezli na tři měsíce do Dominikánské republiky, kde chtějí společně jako rodina zažít nevšední zážitky.

A které další páry přivedly na svět potomka?

Mezi novopečenými rodičemi jsou i zasloužilé matky Aňa (37) a Táňa (35), které na svět přivedly již své třetí děti. Aňa Geislerová porodila syna Maxe, jehož biologický otec je nejspíš její exmilenec Martin Shenar. Žije ale se svým zákonným manželem Zdeňkem Janáčkem (35). Vilhelmová porodila syna Aloise svému příteli Vojtu Dykovi (28). 

Herečka Jana Bernášková (32) porodila syna Theodora,  DJ Lucca s Michalem Dvořákem (48) přivítali na světě syna Františka, Radka Kocurová (32) porodila konečně Tomáši Rosickému (33) syna Tomáška a naopak dceru Barunku přivedla na svět Jitka Kocurová.

Nejčerstvější maminkou se stala také Zuzana Belohorcová, která porodila na Floridě syna Nevia. Termín porodu měla naplánovaný původně až na 1. ledna, ovšem chlapeček se chtěl na svět podívat už dřív, a tak ho na světě přivítali již 13. prosince.