Veronika Žilková se nechala slyšet, že Vánoce nebýt rodiny určitě neslavila. „Být to na mě, Vánoce neberu v potaz, rodina to ale chce, a tak se jako správná máma chovám,“ prozradila Aha! Žilková. Jeden člen rodiny ale o letošních Vánocích u stolu chyběl.

Byl to adoptivní syn Honza, kterého si Žilková osvojila. „Nebyl s námi a já se o tom nechci bavit, nezlobte se,“ řekla. Je tedy vidět, že toto téma otevírá rány, které ještě stále bolí. Od těchto myšlenek ji ale usilovně rozptylovala celá rodina. Vánoce totiž u Žilkových a Prachařových začaly již 23. 12., kdy se všichni sešli u Agáty a Jakuba. Nechyběla ani Dana Batulková, matka Agátina manžela Jakuba Prachaře.

„Všechny oslavy ale potom byly u nás. A to mám chřipku a k ránu letíme s Martinem na dovolenou,“ svěřila se včera Žilková. „Dali jsme si pár dní na Ischii,“ dodala. Nejmladší dceru Kordulku bude hlídat její velká sestra Agáta. Jde přitom o výměnný obchod. „Já jí potom vše oplatím, až pojede s Jakubem v lednu pryč. Budu zase já hlídat Kryšpína,“ uzavřela herečka.

Žilková se Stropnickým jsou tedy již nyní v Itálii, kde jim ale sluníčko bude podle předpovědi svítit nejspíš až zítra.