Proč Láska nebeská? Protože si bez ní Vánoce už řada z nás nedokáže představit. A také proto, že jeden z jejích hrdinů, zpěvák Billy Mack, převálcuje celý britský showbyznys. Tedy něco podobného, co u nás Karel Gott dělá s úspěchem už řadu desetiletí. Vzali jsme si fotografie z filmu, na nichž je zpěvák v obležení krásných dívek, a začali celou scénu produkovat u nás.

Malé kostýmy

Objednali jsme dívkám vzrušující vánoční kostýmky, zapůjčili kytary a saxofon, agentura Jaro management nám pomohla s výběrem dívek. Ty se v den D sešly v redakčním ateliéru už po dvanácté, ačkoliv se mělo začít fotit až ve tři. Krásky ale bylo nutné upravit, nalíčit a musely se převléknout do kostýmů. Když jsme je vyndali z krabic, trochu jsme se lekli, zda nám neposlali dětské velikosti.

Štíhlé krásky je naštěstí oblékly. „Jsou krátké,“ byl nečastější komentář. „Padnou jako ulité," kontroval fotograf Jan Tůma, který si mezitím připravoval scénu a namísto Slavíka přitom využíval stylistu Karla Dominika Stixe.

V obležení dívek

Pan Božský dorazil po třetí hodině a od začátku si dámskou společnost velmi užíval. Na všechny strany vrhal široké úsměvy a nevěděl, kam koukat dřív. „Ženy mám rád, jsou pro mě inspirací,“ netajil se svým nadšením Gott. A bylo na něm vidět, že kdyby pózování trvalo třeba celý den, nebylo by mu to proti srsti. Jeho žena se ale o svého Slavíka bát nemusí. „Ivanka ví, že jsem velmi nesmělý, takže rozhodně neměla z tohoto projektu žádné obavy,“ usmíval se Karel, zatímco se mu po boku vlnila z každé strany jedna ze sličných modelek. A protože nejen zpěvák, ale i všechny dívky přistoupily k fotografování profesionálně, bylo za necelé dvě hodiny hotovo. Výsledek stojí za to!

Video
Video se připravuje ...

Láska nebeská podle Gotta: Ženy jsou má inspirace! Martin Sekanina, Sandra Apostolidisová