Mladší sestra Tena z dua Martha a Tena Elefteriadu, které se proslavily alby Řecké prázdniny či Ať se múzy poperou, je matkou drsného rappera Ektora. Ektor vlastním jménem Marko Elefteriadis ve svých textech sice vypráví, jak svou mámu miluje a uctívá, ovšem nevědomky ji trápí svým agresivním chováním. „Nevěděl jsem nic, když jsem jako pubertální vymaštěnec doma řval na svoji mámu. Když ji vidím teď, vážím si každýho okamžiku, kdy je hrdá. Nikdy jsem nepoznal takhle dokonalou dámu,“ zpívá ve svých skladbách.

Z Ektorova brutálního útoku byla Tena v šoku

Ovšem teď jeho matka na něj hrdá asi moc nebude. „Vůbec nevím, že něco takové udělal,“ byla v šoku Tena, když ji Blesk.cz řekl o incidentu, který se odehrál před pár dny v pražském baru. Ektor tam zmlátil mladou dívku, na kterou už měl políčeno delší dobu a následně ji za nohy vláčel po zemi až ke vchodovým dveřím. Tam ho zastavila ochranka, která ho z klubu vyhodila.  

Přitom jeho slavná matka Tena má svých starostí dost. Už roky bojuje s Hodgkinovou chorobou, což je nádorové onemocnění lymfatických tkání. O Tenu se nyní stará její dcera, která ji během našeho hovoru sebrala telefon a odmítla s námi dál komunikovat.

Tena svého syna jako umělce uznává a respektuje a dokonce až doteď odmítala prozradit jeho identitu. „Můj syn dělá muziku, ale nemůžu prozradit jeho jméno,“ svěřila se před časem jeho matka.

Texty plné hrozby smrtí a nenávisti

Marko Elefteriadis alias Ektor je svým agresivním chováním proslulý. Ostatně značí to o něm i jeho vlastní texty, které si skládá. V nich se velmi ostře vyjadřuje o ženách a jsou plné nenávisti. „Seš mi odpornej, chtěl bych tě hrozně mučit, jaktože máš ruce a nohy, když nemáš duši. Dostal jsi věc, která ti nepatří, právo žít, budu stručněj, chtěl bych ti to právo vzít,“ zpívá v jiné písní. Z jeho textů jde vyloženě strach.

Žena, kterou Ektor v baru táhl za nohy po zemi uvedla, že rozhodně není jedinou jeho obětí. O jeho agresivním a cholerickém chování mluví i jeho okolí. „Jednou jsme jeli na turné a Ektor se naštval na svého DJ a kolegu, se kterými jel v autě. Z ničeho nic je vysadil na dálnici u benziny a odjel. Po chvilce se však pro ně vrátil, s tím, že jim odpouští. Stačilo ale málo a vystoupení by prošvihli,“ svěřil se Blesk.cz zdroj z rapperova okolí.

Možná by Ektor mohl své slavné matce Teně k Vánocům slíbit, že se nad svým chováním zamyslí, aby ji nedělal před celým národem ostudu.

Video
Video se připravuje ...

Ektor na večírku táhl ženu za nohy ven z baru. redakce Blesk.cz