Podle serveru extra.cz se potyčka mezi Ektorem a mladou ženou stala v pražském klubu M1. Rapper dívce slovně vyhrožoval už čtrnáct dní a to z toho důvodu, že ho před časem nechala vyhodit z jiného baru, kde pracuje.

Byl opilý, dělal problémy, tak jsem ho nechala vyhodit. Od té doby mi vyhrožuje pokaždé, co mě někde potká,“ potvrdila Blesk.cz Tereza.

Tentokrát ale Ektor zašel daleko. „Potkali jsme se v jednom klubu a on mě začal mlátit. Uhodil mě asi čtyřikrát. Pak se vrátil a říkal ať jdu s ním ven, odmítla jsem. Řekl, že už to stačilo, chytl mě za nohy a začal mě vláčit po zemi v tom baru. Táhl mě až ven, ale tam ho zastavila ochranka a už ho zpátky dovnitř nepustila,“ svěřila se napadená dívka.

Brutální chování rappera zachytila kamera, což potvrdil i provozní baru. „Ano, záznam jsem viděl. Je pravda, že ji vláčel za nohy po zemi a pak ho vyhodili,“ potvrdil Blesk.cz provozní.

Potlučená Tereza hned po incidentu zavolala svého přítele, který ji odvezl domů. Potyčku s policií na místě neřešila, ovšem nyní zvažuje, že na Ektora podá trestní oznámení. „Nejsem první holka, kterou zmlátil,“ prozradila Tereza, která si odnesla z večera pár modřin a škrábanec na bradě.

Manager agresivního rappera měl celý den raději vypnutý telefon, tudíž se k incidentu nemohl vyjádřit.

Video
Video se připravuje ...

Ektor v baru napadl mladou ženu redakce Blesk.cz