Tomáš Klus odjíždí pryč. A na dlouho. A proč zrovna teď? „Já jedu na dovolenou. My dva měsíce prázdnin hrajeme na festivalech, tak si volno budeme dělat takhle na zimu,“ prozradil Klus. Dlouhou dobu bez rodiny si nedovede představit, a tak svoji manželku Tamaru a půlroční Josefínku bere s sebou. „Jsem bez nich bez sebe. Třesu se, sliny mi tečou a jsem nepříjemný,“ řekl Blesku Tomáš.

Ten ale neuvěřitelně riskuje zdraví právě své prvorozené, protože s sebou neveze žádné léky! „Já jedu na dovolenou, takže se tam nebudu lekat. Léky jsou leky, takže žádné nevezu. Tyhlety léky na bolení hlavy a na lehce zvýšenou teplotu si myslím, že jsou daleko větší zlo než cokoliv jinýho. Když už, tak si myslím, že by člověk měl mít s sebou nějakou dezinfekci. Prostě cokoliv, co dezinfikuje, ale teda peroxid sodíku se blbě pije,“ svěřil Blesku stříbrný Slavík.

Tomáš Klus není zrovna tradiční cestovatel. Proto zvolil exotickou Dominikánskou republiku. Ta mu ale nepřijde tak nebezpečná pro Josefínku jako ostatním.  „My jsme to byli loni obhlídnout. A je to bezpečné. Máme projetou trasu, kterou nyní pojedeme znova,“ zakončil Klus pohotově.

Rodinka se zpět do Čech vrátí za tři měsíce, kdy už by mělo začínat jaro.

Video
Video se připravuje ...

Klus to v ČR balí! Víme kam se stěhuje! Jan Jedlička, David Turek