Generální ředitelka vydavatelství Ringier Axel Springer Libuše Šmuclerová odhadovala, že se letos díky vám podaří pokořit hranici 17 milionů korun, které poputují na pomoc nemocným dětem. A trefila se! Fanoušci slavných a spousty dobrosrdečných lidí poslalo dětem celkem 19 milionů Kč.

Z celého večera byl nejvíce dojatý Slavík Karel Gott. Tomu jeho německý fanoušek poslal závratnou částku 190 tisíc korun. "Ten pán je z Německa. Byl tady na dovolené a viděl mě v televizi. Nechal si přeložit, o čem celý galavečer je, a ihned mi zavolal s tím, že přispívá částkou 7 tisíc euro," svěřil se Blesk.cz Gott.

Slavní, kteří přijímali od lidí částky pro nemocné, byli vděčni za každou korunu. "Byla jsem velmi dojatá. Nejvíce hovorů jsem dostávala od důchodců, kteří se omlouvali, že nemají moc peněz, ale i tak by chtěli přispět. Někteří poslali i stokorunu, jedna paní přispěla dvacetikorunou," prozradila Iva Kubelková.

Nejoriginálnější telefonát měla zpěvačka Petra Janů, které volající paní dala kromě příspěvku také užitečné rady do života. Prozradila jí, jak zatočit se škůdnými krtky na zahradě. Lidé volali slavným i s vlastními vzkazy. Dvanáctiletý klučík z Brna požádal Sabinu Laurinovou, ať se zeptá Dominika Haška, kde se mu za jeho kariéru hrálo nejlépe. Laurinová svému slibu dostála. Prý v Pardubicích.

Laurinová s herečkou Janou Švandovou patřily ten večer k nejukecanějším celebritám. Přestože spolu hrají v humorném sitcomu, měly si stále co povídat. Nejvysmátější byla dvojice Adam Mišík s Tomášem Klusem, kteří si zahráli na Macha a Šebestovou. Klus byl naprosto nadšen tolika starými telefony se šňůrou na jednom místě.

Video
Video se připravuje ...

Srdce pro děti: Gott vydyndal 7 000 Eur! Od koho? Jan Jedlička, David Turek