Před sedmi lety dokázala Táňa Kuchařová něco, co žádná Češka před ní, stala se nejkrásnější ženou planety. Jako každá miss se pak začala věnovat charitě a založila úspěšnou nadaci na pomoc seniorům Krása pomoci. Lidmi z branže byla ale často kritizována za to, že svůj úspěch nedokázala více prodat a byla jen ozdobou po boku úspěšných mužů.

To se ale jejím účinkováním v soutěži StarDance úplně změnilo. Táni je najednou, samozřejmě i díky vztahu s Ondřejem Brzobohatým, všude plno. Zdá se, že na tanečním parketu konečně našla sama sebe, a ukazuje, co v ní opravdu je.

Sláva má ale i stinné stránky a Táňa tak musí snášet i nenávistné komentáře ze strany některých diváků. Ty rozzuřily moderátora Marka Ebena, který se jí ve včerejším přímém přenosu zastal a vyzval je, aby jich nechali. "Kdyby ji měli možnost poznat, věděli by, že je milá a velice skromná," řekl.

Táňa bude okouzlovat diváky i porotu za týden naposledy, kdy vyzve ve finále soutěže sympatickou herečku Annu Polívkovou. Jestli bude zářit i po soutěži a svůj úspěch zúročí, se teprve ukáže.

 

Fandíte Táně Kuchařové ve StarDance?
Celkem 13377 hlasujících