Ta tam jsou doby, kdy jediné, co Bartošovou zajímalo, byla láhev alkoholu. Manžel Ivety Josef Rychtář (55) dokonce svou paní zkouší. „Když jsme šli posledně nakoupit a prošli kolem regálu s alkoholem, tak jsem si do ní slovně šťouchl, jestli si nekoupíme lahev na večer. Odpověděla mi, že určitě ne, že jí to smrdí,“ prozradil deníku Šíp Rychtář.

To, že na zpěvaččině pokroku má velkou zásluhu i on a také její syn Artur rozhodně nepopírá. "Největší podíl na tom má ona sama a svatba v tom určitě roli sehrála. Má rodinné zázemí, takové to teplo domova, po kterém toužila. Rozhodla se bojovat a jde si za tím. Podařilo se jí najít sebevědomí. My jsme jí s Arturem vytvořili podmínky, aby mohla dělat to, co ji nejvíce baví, což je pro ni zpěv," řekl deníku.

Iveta je na tom tak dobře, že dokonce přichystala pro své fanoušky speciální překvapení. Objeví se u vás v obýváku… Dárky v podobě vánočních písní vám zpěvačka naservíruje přímo k štědrovečerní večeři, která ovšem bude u ní domabez alkoholu. "Čucíky" jí, jak prozradil Rychtář, smrdí.

Vánoce s Ivetou odvysílá Televize Barrandov 24. prosince v 18:15 hod.

Video
Video se připravuje ...

Vánoce s Ivetou na TV Barrandov TV Barrandov