Je už téměř pravidlem, že vítězka České Miss krátce po nasazení korunky krásy odkopne svého přítele a najde si nového. Chudáček ten, který ji celé ty roky předtím než se stala slavnou opečovával a ve všem podporoval. Zatímco on zůstane většinou na ocet, nový bohatší přítel slízne veškerou smetanu.

A právě to hrozí synovi Miroslava Topolánka Tomášovi, který už roky randí s krásnou Simonou Dvořákovou. Ta ve čtvrtek dokázala předvědčit porotu České Miss o tom, že právě ona patří mezi deset nejkrásnějších finalistek.

Když odpovídala porotcům na otázku, zda se nebojí, že by se s Topolánkem mohla rozejít po soutěži, když už ho k ničemu nebude potřebovat, suverénně řekla: "Já ho k ničemu nepotřebuji."

V zákulisí nám svou ostro odpověď však vysvětlila. „Tomáš se bát nemusí. Nerozejdu se s ním. Už jsme spolu dlouho, takže moje případné vítězství náš vztah nijak neohrozí,“ prozradila Blesk.cz Dvořáková.

Jenže právě tyto slova slyšíme každoročně z úst nových královen krásy a většinou jejich vztah stejně skončí rozchodem. Krátce po svém vítězství svého partnera už odkopla Iveta Lutovská, Lucie Hadašová, Radka Kocurová nebo Veronika Machová. Všechny klofly slavné pracháče a nyní si užívají mateřstvím ve světe luxusu...

Video
Video se připravuje ...

Topolánkova holka chce být miss: Nepotřebuju ho! Thomas Kruchina, Ondřej Rybár