Moderátorských mikrofonů se ujal Václav Noid Bárta se svojí současnou přítelkyní Gábinou Dvořákovou, ta ale celý večer nejspíš protrpěla! Noidova expřítelkyně Eliška Bučková se totiž před jejím milovaným promenádovala v plavkách a svými vypracovanými svaly ho sváděla!

A reakce Vaška na sebe nenechala dlouho čekat. Eliščiny vypracované postavy si totiž nejde nevšimnout a tak Vaškovi začaly padat oči z ďůlků. Kdo by se taky na takovou krásku nepodíval. Gábina po Noidově boku ale nasadila kyselý úsměv a pohledem „To jako myslí vážně?“ směřovaný na Elišku přítele uzemnila. Ten se hned chytil za nos a raději se začal koukat jinam.

Noid očividně nechtěl mít doma problémy, a tak svoji současnou přítelkyni chytil za ruku a raději se Elišce hlasitě vysmál. Ta raději sklopila oči a rychle zmizela v zákulisí.

Gábina tak zvítězila v minisouboji o Noidovo srdce a pozornost a po zbytek večera si svého milého pečlivě hlídala! Elišce tak dala pramalou šanci zavzpomínat se svým exsnoubence na staré dobré časy!