Život modelek je hektický, módní přehlídky, focení, večírky…A proto musí být neustále na příjmu! To dokázaly i na jednom z charitativních večírků, na který dorazila Eliška Bučková, Aneta Vignerová  a Hana Věrná. Ty totiž místo toho, aby si mezi sebou povídaly, vytáhly svoje mobilní miláčky a začaly si do nich ťukat textovky, prohlížet emaily nebo svůj facebookový profil. A která z krásek drží v ruce nejcennější poklad?

Za popelku mezi modelkami, která má nejlevnější model, je rozhodně Eliška Bučková. Její telefon značky Lenovo lze totiž pořídit za 12 500 korun. Navíc Eliška je jeho tváří, a tak je pravděpodobné, že ho dostala úplně zdarma nebo minimálně za zvýhodněnou cenu!

Aneta s Hankou jsou na rozdíl od Elišky stoupenkyně Steva Jobse a jeho Applu. Obě totiž sáhly po jeho nejnovějších modelech iPhonu, jejichž cena se pohybuje v průměru okolo 20 - 25 000 korun. Přestože Hančin mobilní telefon se tváří jakoby byl z limitované edice, jehož cena se pohybuje okolo 2 500 liber, její model je obyčejným iPhonem s levným obalem, nejspíš někde z tržnice. Obal, který se tváří jako by byl od firmy Swarovski, totiž na oficiálním e-shopu nenajdete…

A jak se k takovému "pokecu" vyjádřily samy jeho účastnice? „No tak jsme si s kámoškama pěkně pokecaly,“ vtipkovala sama Bučková. Druhé dvě se jen potutelně usmívaly.

Kde jsou ty časy, kdy stačil jeden pohled a bylo řečeno vše...místo neustálého ťukání do mobilů.