Největší změny podle Železného prý zasáhnou Hlavní zprávy, které chce ředitel výrazně oživit. A to s sebou ponese i výměnu současných moderátorů za nové dvojice! „Budou to hezcí lidé. Budou to lidi, kteří budou dobře mluvit,“ prozradil ředitel tuto sobotu ve svém pořadu Volejte Železnému.

Barrandovské tváře od té chvíle žijí v nejistotě! „Mrzelo by mě to, kdybych měla skončit,“ přiznala tvář Hlavních zprávJana Adamcová (41). Největší obavou Adamcové je, že školené profesionály nahradí »rychlokvašky«.
A jak navíc trefně dodává: „I Husákovi pravnuci mají nejraději pohádky od svých babiček...“

Drahý Videostop

Ani matador televizních obrazovek Jan Rosák (66) si o svém pokračování na Barrandově nedělá iluze: „Tuším to, slýchám, že Videostop je příliš drahý,“ řekl Blesku oblíbený moderátor, který už příliš nevěří, že se ještě nějaké díly jeho pořadu natočí. V lednovém schématu televize se show totiž už neobjevuje. „Lhal bych, kdybych říkal, že mě to nemrzí...“ svěřil se Rosák.

Kdo přijde o pořad, komu zůstane?

 Kromě Rosáka a Adamcové se o své křeslo mohou bát také moderátoři Petr Lesák (40) a Olga Šípková (44). Výrazné změny se dočká pořad Témata týdne, který uvádějíJaroslav Plesl (39) s Františkem Nachtigallem (36). Naopak v klidu mohou zůstat Kateřina Brožová (45) s Markem Vašutem (53) s pořadem Ona a on a strach nemusí mít ani Pavel Zedníček (64), jenž má na svědomí pořad Kurňa, co to je.