Na začátku roku se Miss ČR 2004 Jana Doleželová rozešla s přítelem richardem Podroužkem a od té doby se čas od času spekuluje, kdo ho nahradí. Do řečí se dostal i hokejista jaromír Jágr, ale v poslední době čím dál tím častěji miliardář Karel Janeček.

Doleželová s Janečkem spolu vyrazili i na sobotní přímý přenos šestého večera StarDance, ve kterém vypadl ze hry o vítězství zpěvák Matěj Ruppert. Sama Doleželová má přitom se StarDance bohaté zkušenosti - zúčastnila se jí v roce 2008, kdy tancovala po boku Michala Necpála a vypadla jako čtvrtá.

Jenže to už je historie a zraky Doleželové i jejího okolí se upírají k budoucnosti. V osobním životě by jí mohl představovat právě Janeček. Během sobotního večera si oba neustále cosi špitali a bojovník proti korupci byl Janě opravdu blízko.

Po otázce Blesku, jestli přišli jako partneři, se však Janeček školácky začervenal a se slovy »bez komentáře« vyhledával Doleželovou pohledem. Jana pak přispěchala na pomoc. „Jsme přátelé,“ rozverně se usmála a se svým doprovodem ráda zapózovala.