Novácký pár Lucka Borhyová a Michal Hrdlička zažívají chvíle štěstí. Příští rok totiž přivítají na světě svého prvního společného potomka. Kdyby Borhyovou nečekala soudní tahanice o syna Lucase (4) s řeckým otcem Nikem (34), dalo by se říct, že jejich štěstí je čisté jako čerstvě napadlý sníh.

Přesto kvůli Lucčinu těhotenství museli měnit svoje plány na příští rok! Hrdlička totiž svou vyvolenou požádal již v létě o ruku, a tak Borhyová začala plánovat svatbu. Ta se ale bude muset uskutečnit dřív. „Termín svatby jsme už měli naplánovaný, ale kvůli miminku jsme ho posunuli, budeme se brát dřív," prozradila Lucka iDnes.cz.

Svatba se musí uspíšit

Tatam je tedy představa princeznovských šatů a svatby venku za krásného počasí. Lucka, která se o těhotenství dozvěděla před měsícem, bude muset stihnout vystrojit veselku nejpozději do konce května! "Miminko bylo plánované, dozvěděli jsme se o něm začátkem listopadu. Znám i přesné datum, seděli jsme doma, byl u toho i malý Lucas, který měl velkou radost. Hned pronesl, že by si přál sestřičku," řekla Borhyová.

Milenci zatím neví, jestli se přání malého Lucase splní a bude to holčička. A ani neví, jestli si to nechají od lékařů prozradit nebo se budou chtít nechat překvapit.

Těhotenství nechtěla maskovat

O svém požehnaném stavu dokonce promluvila záměrně a to kvůli práci. "Myslím si, že je to pro ženu i lepší. Těhotenství je samo o sobě dlouhé, takže zatím ani není důvod výrazněji měnit způsob života. Navíc je fajn, že se už o těhotenství ví, takže jej nemusím před kamerou nijak maskovat,"dodala Borhyová.

Nám tedy zbývá jen držet palce, aby vše dobře dopadlo a Lucka byla šťastnou vdanou paní obklopenou milujícím manželem a svýma dvěma malými dětmi.

Fotogalerie
5 fotografií