Zatímco Jessica si spokojeně žije u svého otce a jeho nové přítelkyně Lucie, se kterou si pubertální dívka hodně rozumí, Šlégrová zuří.

Podle vyjádření advokátky Kateřiny Šlégrové má totiž hokejistova manželka dojem, že vše se děje záměrně a to podle režie právě Jiřího Šlégra! Ten prý dceru pomalu ale jistě očkoval proti matce a kupoval si ji drahými dary. „Tlak na paní Šlégrovou dospěl tak daleko, že pan Šlégr pracoval a zatím pracuje úspěšně i na odcizení dcery vůči matce. Jessice kupuje drahé věci v řádech desítek tisíc korun, ale nikdy o její výchově a nákladných dárcích nekomunikoval s paní Šlégrovou, naopak nedbal jejích názorů na výchovné postoje,“ řekla Super.cz JUDr. Dalila Pelechová, právní zástupce Kateřiny Šlégrové.

Šlégr chce manželku připravit i o peníze

Ale ani to mu prý nestačí a chce svoji stále ještě manželku oškubat i po finanční stránce. Přestože podle hrubých odhadů Šlégrové manžel vydělal za dobu manželství asi 200 miliónů korun, jí u rozvodového soudu nabízí "směšných pět miliónů a dům k tomu". „V otázce vypořádání společného jmění je nabídka pana Šlégra pět miliónů korun plus dům, která je podle mě zcela nemravná. Má klientka majetek za dobu trvání manželství velmi střízlivě odhaduje na minimálně 200 miliónů korun, přičemž může jít o mnohem větší sumu. Manželé neutráceli, byli maximálně spořiví. A paní Šlégrová chce nyní po manželovi jen zlomek této částky,“ dodala advokátka.

Šlégrová, která vesele vymená večírky, je prý nyní zcela bez prostředků, přišla totiž o výživné na manželku. Dá se tak čekat, že boj o "své" finance nevzdá jen tak lehce.