Na včerejší premiéře nového vánočního filmu Přijde letos Ježíšek? se sešly všechny hlavní hvězdy, včetně dvou hlavních protagonistů Josefa Abrháma a Libušky Šafránkové. Ti působili stejně zamilovaně jako na začátku svého vztahu. Libuška dokonce svému muži padla k nohám!

Očividně si nic nedělali z nařčení, že po režisérech požadují, aby mohli hrát jen spolu. Opatrně o tom promluvil i režisér František Filip, který tento slavný pár obsadil do seriálů Cirkus Humberto nebo Náhrdelník. „Určitě chtějí býti obsazováni spolu. Jsou ale decentní, neprosazují to ošklivě,“ potvrdil domněnku před časem Blesku František Filip.

To nyní nejspíš nedopatřením na premiéře svého nejnovějšího filmu potvrdil i samotný Josef Abrhám! „Paní režisérka byla našim pohledům přístupná. Kdyby tomu tak nebylo a byla zaťatá, stáhl bych se jako šnek do domečku. Vždycky jsem se podle toho snažil vybírat a chtěl spolupracovat s těmi, s nimiž bylo možné věci diskutovat,“ vysvětlil oblíbený herec pro agenturu Hermína.

I režisérka Leny Kny potvrdila, že všechny kroky musela konzultovat s hereckým párem. „V průběhu realizace filmu jsme konzultovali své názory a oboustranně se poslouchali. Život je o komunikaci a i proto proběhlo natáčení ve shodě a pohodě,“ dodala Lenka Kny.

Jakých dalších překvapení se ještě ze strany oblíbené Popelky a slavného doktora Blažeje dočkáme? Těžko říct.