Osud Kateřině Šlégrové na konci roku připravil dávku hořkých pilulek! Její dcera si totiž v polovině října postavila hlavu a přestěhovala se ke svému otci Jiřímu Šlégrovi. Od té doby se svoji matkou příliš nekomunikuje. „S mámou nejsme v kontaktu,“ přiznala Jessica Blesk.cz.

Přestože narozeniny by byly vhodným dnem k usmíření matky s dcerou, Jessica strávila den doma u táty. „Jsem s Luckou a tátou,“ svěřila se dcera bývalé hokejové legendy. A to byla asi poslední kapka do poháru trpělivosti a naděje její matky Kateřiny. Ta totiž pověsila na svůj facebookový profil obrázek s citátem, který mluví za vše!

Rozhodla se totiž již nežít minulostí a soustředit se na budoucnost. „Dnes zavírám dveře k minulosti a otevírám dveře k budoucnosti. Hluboce se nadechuji a vstupuji do nich, abych začala novou kapitolu svého života,“ stojí na obrázku.

Chce se tedy Kateřina přenést přes odchod své dcery a začít s ní znovu od začátku? Nebo to znamená, že svou dceru Jessicu již nadobro odstřihla ze svého života a nebude se již snažit o kontakt s ní? Její vzkaz tedy spíše vyvolává otázky, než aby přinášel odpovědi.