O Bartošovou bylo na Slovensku postaráno jako pravou megastar. Aby se neopakovala pěstní řež, kterou rozpoutal Ivetin pronásledovatel Zdeněk Macura ve Svitavách, pověsil se na Džambulku ihned po příjezdu se na osobní strážce, že by jí i zesnulá Whitney Houston záviděla.

Televize JOJ, pro kterou Iveta koncert na playback odzpívala, se těmito kroky snažila předejít incidentu s fanatickým a všeho schopným fanouškem Zdeňkem Macurou. Ten ji však naštěstí na Slovensko nepronásledoval. Bartošová se tak mohla v klidu soustředit na výkon. Během koncertu vystoupila v princeznovských šatech á la Popelka, do které se celý život ráda stylizuje, a nutno podotknout, že iluzi pohádkových Vánoc tím navodila dokonale.

O něco horší byla volba růžové róby, kterou na Ivetě držely jen pruhy látky přes jedno rameno. Její bujné poprsí, které se jako jediná část těla Bartošové zázračně neproměňuje, bylo na vyztužený živůtek těžká váha. Od pořádného trapasu nebylo daleko.

Nebezpečné hubnutí

Nad Bartošovou, která od léta neskutečně zhubla, se však už začíná pomalu vznášet hrozba, že by to s hubnutím mohla vyhnat do extrému. „Diety žádné nedržím, snažím se jíst zdravě a pravidelně,“ řekla exkluzivně Blesku Iveta, které v regeneraci také pomáhá zázračná bylina jihoamerických indiánů, kterou jí naordinoval její šaman Jan Saavedra.

Video
Video se připravuje ...

Tajný vánoční koncert Bartošové: Byla za princeznu! David Turek, youtube