Trendu vyhublých modelek zvoní umíráček. Na mole se totiž začínají čím dál tím častěji objevovat modelky plných tvarů! Módní průmysl o vymýcení modelek, které byly až nezdravě hubené, mluví už léta, ale až nyní se dostal tento trend i k nám! Vidět to bylo na módní přehlídce v obchodním domě Černá růže.

Modelky XXL se tam objevily po boku svých slavnější a hlavně hubenějších kolegyň jako Agáta Prachařová, Lucie Hadašová nebo Jitka Nováčková. Na tento typ modelek vsadily pořadatelé hlavně proto, že ženy plnějších tvarů oslovují širší spektrum zákaznic a rozšiřují řady nakupujících.

Nutno říct, že XXL modelky se za své křivky vůbec nestyděly a předváděly je tak, jako by byly ty nejkrásnější na světě. Nestyděly se odhalit nožky v sukních, ani si obléknout úzké kožené kalhoty! Prostě ukázaly, co mohou ženy nosit, i když nemají pověstných 90-60-90 a 50 kilogramů i s postelí!

Organizátoři ale přeci jen tyto kypré ženy zahalili poněkud více než hubené modelky. Český divák by totiž nemusel tento skok lehce vydýchat.