Přestože Halina byla za svého manžela provdaná 35 let, ve společnosti se s ním téměř vůbec neukazovala. Garde jí na většině akcí dělal její blízký přítel Karel Czaban, který se také nedávno nastěhoval k ní do domu.

Není se tedy čemu divit, že se léta spekuluje o tom, že Pawlowská a Czaban jsou milenci. Halina to však stále razantně popírá, ovšem na i nadále se s ním ve společnosti objevuje.

Tak tomu bylo i včera, když se spolu objevili na opožděné smuteční oslavě na počest jejího zesnulého manžela Zdeňka. "Karel se vedle mě objevuje už 28 let, je to rodinný kamarád. A náš dům potřebuje, aby se o něj někdo staral," prozradila Halina Blesk.cz.

Pokaždé, když se fotografové přiblížili do blízkosti Czabana, Halině na ně vrhala nenávistné pohledy. Jakoby ji po těch letech vadilo, že jsou spolu nyní viděni.

Halina včera zároveň pokřtila svou novou knihu Pravda o mém muži, ve které vypráví o dlouhém a společném soužití se Zdeňkem. A jelikož oni spolu byli celých 35 let, chtěla Halina vědět, jak dlouho trvá manželství jejích kolegů ze světa showbyznysu.

Jak dlouho trvá láska slavným

Všechny přítomné páry se tak vyzbrojily cedulkami ve tvaru srdce, na kterých měly uvedeno číslo. To značilo počet let jejich manželství. Srdce s nejvyšším číslem hrdě nesl herec Jan Skopeček, který je s manželkou Věrou Tichánkovou neuvěřitelných 66 let. V závěsu za nimi se pětačtyřicetiletým manželstvím chlubila herečka Gabriela Vránová, která je provdaná za matematika Jiřího Kepku.

Dlouholetým a fungujícím vztahem se může pyšnit i hudebník Ondřej Hejma, která je s manželkou 40 let, herec Jan Kanyza s 37ti letým manželstvím, moderátor Jan Rosák a Heidi Janků s 30ti letým manželstvím, nebo například Petra Černocká či Simona Postlerová, které jsou provdané 22 let.

Video
Video se připravuje ...

Anketa hvězd o Halinině posmrtné knize: Je to terapie? Ondřej Rybár, David Turek

Fotogalerie
17 fotografií