Domenico Martucci dorazil do Prahy, aby pomohl svému kamarádovi Zdeňku Macurovi v jeho tažení proti manželovi milované Ivety. Donutil Zdeňka navštívit nemocnici a podat další trestní oznámení! A jak se toto všechno ví? Domenico totiž všechno sdílí na svém profilu na Facebooku!

Ital si nebere servítky a všechny své emoce a reakce vystavuje na odiv na sociální síti. Již ve čtvrtek označil Rychtáře za "deb*la, kterého chce vidět brečet na kolenou!" A Rychtářova reakce na sebe nenechala dlouho čekat.

Nevím, kdo z nás je debil

Blesk získal sms, kterou Josef Rychtář poslal Domenicu Martuccimu a ve které jim horkokrevný Rychtář vrací úder. "Nevím, kdo z nás je deb*l. Na vás mám daleko. V blbosti, prolhanosti ani debilitě vás jen tak nedohoním," nebral si servítky Rychtář. "Měl byste se především starat sám o sebe a začít poctivě pracovat, přijdete na jiné myšlenky. Zatím parazitujete na mozolech svého otce," dodal manžel Ivety Bartošové.

Ale ani tato odezva italského hraběte neodradila od dalších slovních výlevů, které navíc vybízejí k činům!

Martucci svou lámanou češtinou totiž v pátek oznámil další ze svých kroků. „Takže první krok (včerejší vyšetření) máme za sebou. A dnešní krok byl trestní oznámení za napadení, omezování osobní svobody, krádež (lístek, který byl Macurovi násilné sebrán z ruky), poškozování cizí věci (košile a bunda), podáno na státní zastupitelství a ne na policií (která se může na to vykašlat). Teď hru řídím já a "někdo" bude hodně litovat den, kdy si dovolil vloupat do mého domu a zmlátit moje maminka. Pokud Macura dostane sms s vyhrožování, "někdo" bude hodně proklínat den, kdy se narodil. Pokud "někdo" chce něco mě říct oči do oči, jsem pořád k disposici v O***** 5 Praha ** a si vyřídíme bez svědky a bez kamery. Přeji všem krásný víkend!“ Napsal italský kníže.

Ani Macura nezůstává pozadu

Ani Macura nenechal na Rychtářovi nit suchou a označil ho za agresora, kvůli kterému se zrušil připravovaný koncert Bartošové v Karlových Varech. Pořadatelé se totiž obávali bitky číslo 4, kterou mohl způsobit Macurův příjezd. „Tak jsem se před chvíli dozvěděl, že Iveta měla mít dnes vystoupení, ale že bylo zrušeno kvůli tomu, že se báli, že bych se tam násilím dral. Já jsem přitom o tom vystoupení ani nevěděl. Já její vystoupení nesleduji,“ postěžoval si Macura včera na svém Facebooku.

Jak toto všechno dopadne? Důsledky pro Ivetu to má již teď, nebudou ale nakonec fatální, nevrátí se po svém zázračném vzchopení na dno, kde byla v posledních měsících? Zdá se, že bitva o Ivetu se totiž spíš zvrhla do souboje žáků základní školy o holku z vedlejší lavice, než aby se jednalo o jednání dospělých mužů!   

Fotogalerie
13 fotografií