Zdeněk Macura si z pondělního masakru ve Svitavách odnesl nejen hmotné a psychické následky. Postupem času se objevují další a další fyzické stopy po napadení Josefem Rychtářem a jeho synem.

Chronický obdivovatel Ivety Bartošové (47) Blesku ukázal již v úterý modřiny, které se mu vybarvily na rukou po silném stisku Rychtáře mladšího. Objevily se ale i další fyzické následky!

„Při napadení mi udělali ošklivou bouli a hlava mě od pondělka nepřestala bolet,“ prozradil deníku Aha! Macura.

A co mu lékaři zjistili? Macura musel podstoupit rentgen, který mu ale nezjistil nic, co by nebylo vidět pouhým okem. Lékařská zpráva tedy zní jasně. Pacient má hematom na paži a odřeninu na krku. Další vyšetření jsou negativní.

Spolupráce Macura – Martucci

Macura nelenil a spojil se s Ivetiným exmilencem a svým kamarádem Domenicem Martuccim, který přispěchal do Prahy, aby mu pomohl při tažení proti Rychtářovi a poskytl mu své právníky.  Jeho pomoc přivítal i Macura. „Beru to velmi pozitivně, jelikož sám právníka dosud nemám,“ přiznal Macura. S tím dokonce již načrtl návrh trestního oznámení na Rychtáře!

Martucci toto tažení proti Ivetinu manželovi Josefu Rychtáři myslí naprosto vážně. Dokonce s tím svěřil i na svém facebookovém profilu. „Jsem v Praze. Ode dneška začínám dělat pořádek. A co slibuji, dodržím.,“ postoval Domenico včera dopoledne.

Chci je vidět brečet na kolenou!

Odpoledne přidal ještě fotografii s dalším dlouhým komentářem. „A začínáme jednat, aby zvítězila spravedlnost a aby si debilové nemysleli, že můžou beztrestně páchat jeden trestný čin za druhým! Když budu dostávat další urážky a výhrůžky, tím víc mě bude bavit ničit život debilovi, který si myslí, že si může dovolit všechno a je nad zákony. Teď Macurovi poradím já! Chci je vidět brečet na kolenou!!!“ Rozohnil se italský kníže.

Jak vše dopadne, se teprve uvidí. Jisté je jen to, že další trestní oznámení na adresu Rychtáře bude již čtvrté v pořadí. Jedno z těch minulých bylo odloženo, další mělo skončit s pokutou a poslední je stále v řešení.