Přestože manželé Alice a Václav Bendovi spolu už delší dobu nežijí, stále ještě nejsou rozvedeni. A jejich současný vztah je skutečně velmi bouřlivý. Podle serveru Extra.cz se měla parta přátel, mezi nimiž byla i Aličina kamarádka, potkat o víkendu v klubu s hokejistou a jeho přítelkyní a měla se tam strhnout rvačka. Benda se nejprve s jednou z dívek začal hádat, pak dal jiné pěstí.

„Zastala jsem se kamarádky, která se s ním hádala, šlo samozřejmě o Alici. Benda mi pak dal pěstí. Mám pochroumanou chrupavku, lékař říkal, že mám neuvěřitelnou kliku, že mi nezlomil nos. Nejsem prý první holka, kterou již Václav Benda napadl,“ prozradila serveru žena, kterou Aličin manžel ztloukl.

Samotná herečka, která s incidentem nechce mít raději nic společného, okomentovala celou situaci takto. "Nevím sice, co se tam stalo, nebyla jsem tam. Můžu říct jen to, že to byla klasická česká zabijačka a že se to tam trochu pochumlalo. Pro někoho to dopadlo dobře, pro někoho špatně. Dál se k tomu vyjadřovat nechci," řekla Blesk.cz Bendová.

Další informace již herečka neposkytne, nejspíš nechce dělat ještě větší dusno, než před rozvodem má. S manželem má dvě děti Vašíka (5) a Aličku (2), o které má v současnosti ve své péči.

Fotogalerie
5 fotografií