Kluse, kterého letos na Slavících Karel Gott porazil jen o 47 bodů, doprovodila jeho manželka Tamara Kubová. Té se půl roku od porodu jejich společné dcerky Josefínky podařilo zdárně setřást těhotenská kila a na galavečeru vedle Kluse jen zářila.

Zpěvák je velký tajnůstkář a rád o svém soukromém životě mluví v hádankách, a proto veřejnosti dosud ani neukázal svou dceru. Jediné, čím se Klus po jejím narození pochlubil, byla po vzoru jiných tajnůstkářských celebrit její ručička.

Na sobotním slavnostním večeru, kde Klus převzal několik ocenění, se však manželé poprvé pochlubili fotografií, na které je Tamara s Josefínou. Nad krásnou holčičkou se rozplývala hlavně zpěvačka Anna K., která bohužel kvůli prodělané rakovině prsu a jejímu věku, vlastní děti už mít nemůže.

Vypadá to, že Tomáš s Tamarou potkal všechno své štěstí v životě. Ač se seznámili teprve před rokem a půl, Kubová záhy otěhotněla, v květnu se jim narodila Josefína a milenci se koncem letošního léta vzali. A to hned dvakrát. Poprvé uspořádali svatbu v indiánském stylu, podruhé si řekli Ano na úřadě. A k tomu všemu Klusova pěvecká kariéra stoupá stále výš a výš ke hvězdám...

Video
Video se připravuje ...

Na čem frčí Klus? Nejsluníčkovější rozhovor všech dob David Turek, Petr Soukup

Fotogalerie
6 fotografií