Vítěz letošního ročníku Muž Roku Antonín Beránek, student z Brna, odletěl zastupovat Českou republiku na soutěž Mister International, která se konala v Jakartě v Indonésii a sjeli se tam reprezentanti z 38 států světa.

Na Beránka čekala řada povinností. Během této doby měli vítězové národních soutěží řadu povinností jako návštěvu dětského sociálního zařízení, kam putoval výtěžek z dražby předmětů, co přivezli vítězové. Tonda přivezl servis z českého křišťálu a vydražil se za druhou nejvyšší částku.

“Už jsem mu gratuloval, jsem rád, že Mužové roku mají úspěch ve světě, před dvěma roky byl Martin Gardavský druhý na Mister International a jsem hrdý na české reprezentanty,” řekl David Novotný pořadatel Muže roku.

Antonín Beránek obdržel hned dvě ceny, a to Indonesian Pageans a The Stunning Angel, což jsou ceny od indonéských médií a fanoušků. "Budu mít plný kufr ocenění, které si vezu zpět do České republiky," dodává Antonín Beránek. Na Mister International zabodoval i slovenský uchazeč Michal Gajdošech, který se umístil v první desítce finalistů.

Fotogalerie
4 fotografie