Každá příležitost, při které se objeví na veřejnosti, je dobrá na to, aby ukázaly, že i maminky můžou být sexy. To dokazovala i Lucie Hadašová, která na otevření zábavního centra dorazila v černých minišatičkách a béžových kozačkách nad kolena. Vzala s sebou i dceru Denisku (3), kterou má se svým manželem Jaroslavem Bednářem (36) a která patřila k nejhodnějším přítomným dětem. Hadašová, které vykukovalo jen kousek holé kůže, ale byla rozhodně nejvíc sexy ze všech přítomných maminek.

O moc pozadu ale nezůstávala ani Jana Bernášková (32). Ta je sice teprve tři měsíce po porodu, ale vypadá skvěle! Nestydí se vzít si na sebe šaty, přestože jsou volnější. Druhé mateřství je totiž podle všeho bezproblémové a jak sama herečka přiznala, užívá si ho plnými doušky.

Ani ostatní se nenechaly zahanbit, přestože zvolily logicky kalhoty, aby si se svými ratolestmi mohly užívat radovánek na různých prolézačkách a atrakcích. Sexy Alice Bendová dováděla s Vašíkem i dcerou Alicí, která byla chvílemi, jak utržená ze řetězu, stejně jako Monika Marešová se synem Jakubem. Jak Alice, tak Monika zvolily jako svůj outfit úzké džíny, které vsoukaly do hnědých kozaček, a volnější vršek. Ten jim ale na sexappealu neubral, ba právě naopak.

Ani jedna z přítomných, ať už v šatech či džínech, si ale nezapomněla doma ten nejvíc sexy doplněk a tím byl zářivý úsměv! Která je podle vás ta nejvíc sexy mamina?

Fotogalerie
15 fotografií