Halina se snaží zahnat žal po manželovi všelijakým způsobem. Čas tráví na natáčení oblíbeného seriálu, právě dopsala knihu o svém manželovi Pravda o mém muži a k tomu má u sebe doma nového nájemníka.

Klíče od bytu dala svému dlouholetému přítelovi a producentovi Karlu Czabanovi, se kterým se objevuje ve společnosti už více než třicet let. I přesto, že fotografie, na kterých je vidět Czaban, jak si odemyká dům Pawlowské, jsou jasným důkazem o jeho nastěhování, Halina stále mlží.

K nám se žádný Karel nenastěhoval, to je blbost. Naše vila je činžovní, takže by se mohlo spekulovat o každém nájemníkovi, že je můj přítel,“ prozradila Blesk.cz Pawlowská.

O jejich mileneckém vztahu se spekuluje už desítky let. Czaban Pawlowskou totiž doprovázel na veškeré společenské akce, zatímco s manželem Zdeňkem se na veřejnosti téměř neukazovala. „Karel je můj dlouholetý kamarád. Známe se už asi pětatřicet let,“ svěřila se Halina.

Ať už je to kamarád nebo milenec, Halině vrátil jiskru do očí a úsměv na tvář. Na tiskové konferenci k novému muzikálu Adam a Eva, jehož je autorkou, totiž celá zářila. Vypadá to, že se v jejím životě blýská na lepší časy.

Video
Video se připravuje ...

Halina Pawlowská: Poprvé promluvila o záhadném muži Jan Jedlička, Tereza Kühnelová

Fotogalerie
8 fotografií