Přestože už to vypadalo, že je její pěvecká kariéra minulostí, Iveta opět dokazuje, že je jako bájný pták Fénix, který vstal z popela. Vypadá dokonale, tvář zdobí rozzářený úsměv, výrazně zhubla a k tomu stíhá zkoušet, připravovat koncerty, starat se o domácnost i dva muže. A do toho si včera střihla i natáčení pořadu Krampovoloviny pro televizi Relax.

 „Přijela jsem na natáčení přímo ze zkoušky s kapelou. Už příští pondělí máme koncert ve Svitavách, a pak budou samozřejmě následovat další,“ svěřila se Blesku Iveta.

Superžena

Má prý teď energie doslova na rozdávání, takže  na sto procent zvládá i domácnost. „Trénuju zpěv každý den, i když mám rodinu a musím se starat o manžela i syna,“ přiznala zpěvačka a šokovala výčtem činností, které zvládá. „Jinak samozřejmě doma peču cukroví na Vánoce. Už mám několik druhů. V sobotu jsme dělali zabijačku, takže jsem dělala škvarky a balíčkovala maso,“ překvapila Iveta.

Změna plánu

Je zkrátka tak zaměstnaná, že dočasně odložila i líbánky s manželem. „Původně jsme chtěli jet na líbánky v prosinci, ale pak jsme to odložili. Kvůli práci, která nešla odmítnout. Proto plánujeme, že pojedeme v lednu, nebo únoru,“ svěřila se znovuzrozená zpěvačka.


■ účinkování v televizi
■ natáčení vánočního pořadu pro TV Barrandov
■ zkoušení s kapelou
■ přípravy koncertního turné
■ pečení vánočního cukroví
■ pořádání zabijačky
■ uklízení celého domu
■ vaření pro dva chlapy

Komerční sdělení: 

Vyzkoušejte nepřekonatelný ultrazvuk! Omladí, zredukuje vrásky, odstraní akné.. 

 

Video
Video se připravuje ...

Iveta Bartošová u Krampola o plánech Petr Soukup, Kristýna Léblová

Fotogalerie
3 fotografie