Není jisté, zda se Láďa snaží sesadit z nebe lidových kuchtíků kolegu Jiřího „splácám vše“ Babicu (52), nebo si s diváků dělá legraci! Nebo má v těch největších příšernostech, které nám mohou skončit na talíři, prostě jen bizarní zálibu?

Bramboráky bez brambor...

Poté co diváky vyděsil receptem na bramboráky, které obsahují 0,00 gramů brambor, se samozvaný gourmet vrátil ke své stěžejní surovině a vytáhl další kulinární klenot z kuřecích kůží.

Láďo, měj slitování

„Když se vám tak líbily, tak si z nich dnes podle vašeho receptu uvaříme chipsy!“ vítá Hruška šibalsky diváky ve své nové reportáži. A hned se dává do kuchtění! Pokud vám nepřipadaly dostatečně nechutné už proto, že jsou z kuřecích kůží, Láďa vzápětí dokoná dílo zkázy: Vylepší je sýrem a pomerančem!

Kůže? Ne, radši dietu!

„Hostům na večírku doporučuju prozradit ingredience nejdřív tak po pěti lahvinkách vína!“ šklebí se potutelně potravinový inspektor. Na závěr nezapomíná divákům slíbit, že se pro úspěch dočkají dalšího kůžičkového chodu! Jaký blivajz asi představí tentokrát?

Celá videoreportáž s receptem ZDE.

Fotogalerie
4 fotografie