Petr Hapka je zpátky doma. Alespoň to je dobrá zpráva. Na Okoři o něj pečuje jeho dcera Petra (30), která jej navštěvovala každý den i v Bohnickém zdravotnickém zařízení. „Já za sebe doufám, že dědictví ještě dlouho nebudeme řešit,“ řekla přitom Aha! Ulla Keslerová, Hapkova exmanželka a matka Petry, která vyrazila na návštěvu za svým bývalým manželem podpořit ho v těžkých chvílích. 


Ulla tak přijela v momentě, kdy Petra se svým otcem tráví takřka veškerý volný čas a pečuje nejen o jeho tělo, ale i duši - luští s ním třeba křížovky, aby procvičovali mozek, sužovaný Alzheimerovou nemocí. Jenže jak Aha! upozorňuje, v širším příbuzenstvu Hapky, kolem kterého se v minulosti točila i řada "zlatokopeckých" milenek, se mezitím již mluví o tom, kdo jak bude dědit. „Po zkušenostech, které mám, se obávám, že se každý ukáže z té nejhorší stránky,“ míní Ulla, kterou si můžeme pamatovat z komedie Líbáš jako ďábel.

Sama přitom tvrdí, že si Hapku před revolucí pro peníze rozhodně nebrala. A že byla úspěšnější, než v současnosti jeden z nejvýznamnějších muzikantů a textařů. "Točila jsem jeden film za druhým, dokonce jsem Petrovi tehdy (v roce 1981) koupila svatební oblek. Šel v něm letos v létě Petrušce na svatbu," vzpomíná Ulla. Jenže jejich rozvod přinesl nakonec také dlouhé tahanice právě o peníze. Nyní však Ulla doufá, že k něčemu podobnému nedojde.

Fotogalerie
5 fotografií