Až dosud byl Bolek Polívka ohledně krachu své farmy skoupý na slovo. Jeho penzion se dostal do takových dluhů, které už nemohl dál splácet, proto skončil v dražbě. Jeho věřitelé navíc žádají, aby Polívka vyhlásil osobní bankrot.

„Nemusím farmu vlastnit. Naopak jsem teď mnohem mobilnější a svobodnější, protože jsem do ní dával všechny peníze. Takže žít bez farmy se mi zdá dobrý,“ přiznal herec v rozhovoru pro magazín MF Dnes Víkend.

Zdá se tedy, že se herci paradoxně ulevilo a uvědomuje si, jaké starosti a zodpovědnost mu prodejem penzionu ubyly. Své chamtivé počiny, kvůli kterým se dostal do dluhů dokonce přirovnal k rozvernému životu slavného Bohouše z filmu Dědictví. „Všeci jsme nenažraní, a potom se divíme,“ svěřil se Polívka.

Farma je tedy nyní v rukou nových majitelů, o jejichž identitě nemá ani Bolek ani provozní farmy tušení. Podle vyškovského deníku Rovnosti členové věřitelského výboru totožnost kupce však už znají, ovšem jeho jméno prozradit nechtějí. Uvedli pouze, že farmu od Polívky odkoupil malý pražský podnik, jehož majitelem je manželský pár.

Provozní farmy Jana Hefrová pouze potvrdila, že Bolkův penzion momentálně vyklízí. Dodavatelům postupně předává reklamní poutače, ledničky, kávovary a další věci. Nový majitel má totiž na složení peněz za farmu pětačtyřicet dní od dražby a ve chvíli, kdy částku uhradí, Polívkův objekt převezme.

Fotogalerie
3 fotografie