Rychtářovy „hezky české“ ortopedické pantofle a notorické chození nahoře bez Zdeňkovi zřejmě hodné okopírování nepřišly, proto se vydal kvůli změně image inspirovat až do daleké Itálie. Vzorem se mu nestal nikdo jiný než sám Domenico Martucci (37). Výsledkem je italská elegance vražedná jako dvě až tři rodiny Corleonových.

Líbeznická haute couture

Soudě dle komentářů u fotografie Zdeňkovy nové podoby má styl »Macuricci« u žen značný úspěch! „Sexy muž je z vás!“ „Hotovej Bon Jovi za mlada!“ „Švihák lázeňský!“ vrní fanynky chválu na jeho facebookovém profilu. Zdeněk, který pracuje na přípravě nového hudebního klipu proti násilí na ženách, zase vrní spokojeností. Ovšem ne všechny reakce jsou takto pozitivní…

Kopie je pořád jenom kopie

„Proč mi tak strašně připomíná někoho známého?“ „Pomeje!“ reagují jiní. A je to tak! Vypadá to, jakoby Macurovo nové sako šil stejný krejčí, který Martucciho strojil na Ivetin neslavný koncert na Staroměstkém náměstí. A od stejného šicího stroje nejspíš pochází i sako Jiřího Pomeje (48), které před pár lety oblékl na svatbu s Džambulkou. Stojí ochránci žen tenhle manévr za to?

Fotogalerie
5 fotografií