Je to již šestá řada téhle populární soutěže. I tentokrát se na parketu před kamerami České televize sešla řada hvězd. A opět tančí! Největší ovace od poroty, ve které zasedli Jan Révai, Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler a Radek Balaš, sklidila dvojice Taťána Kuchařová - Jan Onder.

"Jednoduše nádherné, nádherná práce rukou, ale chtělo by to více odvahy do pohybu," našla přece jen prostor ke zlepšení Tatiana Drexler. Přesto dostala Miss World a přítelkyně Ondřeje Brzobohatého nejvíce bodů - 31. Na opačném pólu se však ocitla jiná blonďatá tanečnice. Hudební virtuoska Jitka Hosprová.

Hosprovou v soutěži doprovázel tanečník Lukáš Bartůněk. I pro něj to přitom byl speciální den - jak prozradil moderátor Marek Eben, Bartůněk dnes stihl před generálkou na galavečer ještě odpromovat. A poté již hurá na plac. Hosprová s Bartůškem tančili čaču na Lady Marmelade."Technika, uvolnění, kondička," vyčetl však Hosprové Jan Révai, co mohlo být lepší. Nakonec i historicky první česká sólová violistka, koncertující často i v Evropě a USA, dostala za své taneční vystoupení 19 bodů a v soutěži končí.

Fotogalerie
8 fotografií