VyVolená Eva dodržela slovo. A tak když nenáviděná Romana během Duelu nahlas vyslovila přání, aby se z dua Regina – Eva vrátila raději ona, šly šaty dolů! Do prádla, v přímém přenosu, za asistence Terezy Pergnerové a za dohledu užaslých diváků ve studiu i u televizí. Kyselá Regina v tu chvíli tušila, že to je její konec. A taky že jo! Eva hrozbu vyřazení odvrátila i napotřetí. "Byl to zatím nejtěžší Duel. Regina měla v první řadě miliony fanoušků," skákala nadšením.

Eva se vrátila i z třetího duelu a stala se tak vilovou šampionkou. Poprvé i podruhé zvítězila s naprostým přehledem a poslala domů jak Martina, tak Pepu. Tentokrát si ale soupeře nemohla zvolit sama, vyzvala ji totiž vypalcovaná Regina. Souboj blondýn přesto skončil jednoznačně - 75% pro Evu, pouhých 25% pro Reginu.

Vladko o Regině: Chce se mi z ní zvracet

Návrat Evy z Duelu přitom provázel hysterický řev. A nadšený smích Vladka, který Reginu neměl vůbec v lásce. "Mě se z ní chce zvracet, když jí vidím. Tato žena skutečně ukazuje svým pohledem a tím, jak se chová, že je arogantní, jako nikdo. Ona je skutečně tak dokonalá, že vedle ní musím říct, že jsem nula," komentoval znechuceně svou soupeřku Reginu Vladko. Když pak měl Regině položit otázku, vyplázl na ní dětinsky jazyk. "To prostě už nehodlám řešit, toto stvoření," kontrovala Regina.

To Eva zářila štěstím. "Hodně štěstí, hlavně se drž," povzbuzoval ji před Duelem Vladko. Ani Eva však Vladka při duelu nešetřila. "V poslední době s některými názory Vladka nesouhlasím. Vladko se navezl do Reginy kvůli některým věcem z minulosti, sám to ale neměl rád, když to dělali lidé, kteří teď už ve Vile nejsou," uvedla Eva. Po jejím návratu se však žádná přestřelka nekonala, Vladko byl spokojený, že je Regina ze hry.

Fotogalerie
9 fotografií