Tajemným mecenášem není nikdo jiný než hitmaker Michal David. „Pánbůh mu to oplatí. Děkuju a křižuju se. Je jediný, který mi podal pomocnou ruku. A přitom se vůbec osobně neznáme!“ rozplakala se vdova. Tentokrát ale štěstím.

Neměla ani na hrob

Když hitmaker poslal Věře Bílé prostřednictvím Blesku 20 tisíc korun, kategoricky odmítl být při tom fotografován. „Kvůli tomu to nedělám... Dělám to pro ni, protože je vážně dobrá. A taky se špatně čte o tom, že nemá ani na vykopání jámy na hřbitově...“ řekl hitmaker Michal David, jehož muzika učinila v průběhu života velmi zámožným mužem.

Lehce nabyla...

I Věra Bílá dokázala svého času vydělat velké peníze, tleskali jí i v cizině. Potom ale propadla hracím automatům a vyzpívané miliony se rozkutálely, takže teď živoří na ubytovně v Rokycanech. „Věřin manžel za to ale nemůže a zaslouží si důstojný pohřeb,“ uzavřel debatu Michal.

Chtěla se zabít. Rvali jí nůž z ruky!

Když Blesk volal včera Věře Bílé, vzala to její sestra Helena. „Zavolejte za hodinu. Věra nese Feryho smrt moc těžce. Před chvílí si vzala nůž a chtěla to skončit! Dalo nám velkou práci jí ho vzít z ruky...“ svěřila Blesku zpěvaččina sestra. „Já ale opravdu chci umřít. Syn mi odešel, teď manžel. Jsem sama, nemám proč žít,“ řekla nám po hodině zoufalá Věra Bílá.

Fotogalerie
7 fotografií