Slovenka Mária Smiešková byla krásná a úspěšná modelka, která měla veškeré proporce k tomu, dotáhnout to ve své modelingové kariéře daleko.

Její život ovšem předčasně ukončila tragédie. Mária v úterý ráno nezvládla řízení, během kterého navíc telefonovala, vjela do protisměru a čelně se srazila s náklaďákem. Mária na místě zemřela...

Kolegyně i kamarádky

Máraia se zúčastnila mezinárodní soutěž Miss Universe a své úspěchy sklízela i v Čechách. V Praze nafotila několik uměleckých fotek se svou kamarádkou a taktéž modelkou Karolínou Krézlovou. Ta se ze smrti své kolegyně nemůže vzpamatovat.

Nemám ráda facebookové výlevy, ale tahle zpráva přišla jako pecka. Už druhá kolegyně, kamarádka. Hlavně zlatá babenka přišla o život při autonehodě kvůli tomu, že pospíchala. Upřímnou soustrast všem pozůstalým a Riušce pusku tam nahoru,“ napsala zdrcená Krézlová na svůj profil na sociální síti.

Dívky společně nafotily několik snímků pro grafický projekt Invekto, při čemž se ještě víc sblížily. "Při tomto focení jsme s Riou měly hoodně srandy a není těžké uhodnout proč," svěřila se Krézlová. Modelky se totiž během focení k sobě musely tulit hrudníky, což jim zprvu dělalo krapet problém.

Fotogalerie
5 fotografií