Aňa otěhotněla v době soužití s milionářem Martinem Shenarem, ale než se miminko narodilo, byla zpátky u manžela, režiséra Zdeňka Janáčka (36), se kterým má syna Bruna Fidelia (9) a dceru Stellu Ginger (6).

„Já jsem vlastně pořád mezi muži. Celý život. Kdybych je tu měla všechny vyjmenovat, tak se to sem ani nevejde. Pak je otec, bratr... A pak jsou ti muži, kteří smáznou všechny ostatní, ti, se kterými máme děti. Ale o těch mám stejně zakázáno mluvit,“ prozradila herečka v rozhovoru pro časopis Elle.


A právě fakt, že použila množné číslo, leccos naznačuje. Hned se ale vrátila do role strážkyně svého soukromí. „Nepopírám je, nezatajuju, ale zároveň nechci sdílet s veřejností... Jsou to prostě osudoví muži, kteří mi nějakým způsobem zůstanou na celý život,“ dodala.

Hned dva měsíce po porodu se krásná herečka vrhla do práce.v Blesk ji zastihl na křtu kalendáře, který nafotila. Mimo jiné se přiznala k tomu, že si uvědomuje, jak je fotogenická, a proto ji focení baví. Dobře ale ví, že je potřeba najít si čas také na odpočinek. "Za 14 dní dotočím a pak hned odlítám na dovolenou s kamarádkami. Bude to takový holčičí výlet," řekla reportérce VIP zpráv.

Fotogalerie
3 fotografie