Patrik Auš se stal na sedm let nevlastním otcem Jakuba Svobody, syna zesnulého Karla Svobody a Venduly Svobodové. Soužití s Vendulou ale nebylo až tak idylické. Zhrzený Patrik po sedmi letech musel zkousnout rozvod, který mu ale nejspíš pořád leží v žaludku!

Tomu nasvědčuje to, jak se rozvášňuje na svém profilu na Facebooku a na Vendulu Svobodovou hází špínu. Auš tvrdí, že Svobodová je pohromou nejen pro sebe, ale i pro syna. Tomu svývmi výlevy na sociální síti ubližuje však právě on!

Obvinění z alkoholismu

Auš dále uvedl i jeden z údajných důvodů rozpadu jejich manželství. „Jeden z důvodů našeho rozvodu byl chlast, ne ale můj ale její,“ sděluje svým přátelům na Facebooku. A i dál nenechává na Vendule nit suchou. „Vždy se chovala k lidem jako dobytek a šl*pka,“ dodává Patrik Auš.

Tuto prudkou reakci vyvolala zveřejněná fotka na serveru super.cz, na které má údajná Vendula ukazovat na baru, co nosí pod sukní.

Patrik Auš je nyní v Indonésii, kam kvůli byznysu cestuje poměrně často. Podle dobře informovaného zdroje tam však spíše než kvůli svému obchodu s nábytkem jezdí kvůli jisté snědé krásce, se kterou údajně udržoval poměr už za dob manželství s Vendulou.

Jak na to asi zareaguje Vendula, která je momentálně šťastná v náruči svého zajíčka?

Fotogalerie
9 fotografií