Nad Jaruš totiž už dávno zlomil hůl. „Mezi námi je to dávno uzavřená věc. Nejsme spolu dvacet let a patnáct let jsme se ani neviděli,“ tvrdí muž, se kterým má Jaruš tři děti: Jaroslava, Kláru a Báru. Aby se o ně mohla dobře starat, nechal ji doma a sám dřel a vydělával.

Zhýčkaná hvězda

S manželkou měl Hanuš dlouho trpělivost, když ale zjistil, že skutečně není stvořena pro rodinný život, rozvedl se s ní. „Jarka ale doma snila o Hollywoodu. Nevařila, neprala, neuklízela. To byl důvod, proč se Jaroslav rozhodl k rozvodu,“ říká Hanušova druhá manželka Klára, s níž má režisér dvě děti a další dvě vyženil. „Na děti s Jarkou ale pořád myslel a platil měsíčně šest tisíc. Tehdy to byl jeden plat,“ dodává Klára.

A pak troska

Jaruš o sebe přestala dbát, začala mohutně nasávat, především rum a kouřila jednu cigaretu za druhou. A to i přes to, že byla silná diabetička. Nepracovala, stala se z ní troska a ještě vše vysvětlovala tím, že za to může manžel, který ji opustil.

I tentokrát se ale Hanuš k bývalé manželce zachoval hezky. Dal jí roli v seriálech Život na zámku a Náměstíčko, aby si vydělala a trochu se vzpamatovala. Ani tohle ale nepomohlo a Jaruš dál huntovala své zdraví, až skončila bez nohy.

„Opravdu je to mezi námi uzavřená věc a já nevidím důvod, proč bych chodil do nemocnice,“ uzavřel Hanuš s tím, že o Jaruš se určitě postarají jejich tři děti.

Fotogalerie
14 fotografií