Jen co vítěz první řady reality show utratil výhru v hodnotě 11 milionů korun, práskl za svou minulostí v Čechách dveřmi a odjel hledat štěstí do Španělska. Jenže ani tam nebyl jeho život procházka růžovým sadem.

Když jsem tam přijel, neuměl jsem španělsky. Moje domácí z Bulharka toho využila a první čtyři měsíce ze mě akorát tahala peníze. A přitom to tam byl hnus. Všude lezli velcí odporní šváby a jednou mi pod postelí dokonce tekla voda z nějaké trubky,“ svěřil se Vladko se svými začátky ve Španělsku nové obyvatelce Regině.

Vladko prý už dále nemohl žít pod jednou střechou z ženou, která se nestarala o své dvě děti a navíc se ho snažila vyléčit z homosexuality, a tak se jednoho dne sebral a odešel za prací jinam. „Bez jazyku nemáš šanci sehnat dobrou práci. Tak jsem makal na poli, sbírali jsme mandarinky. To byla strašná dřina,“ postěžoval si Regině, která mu ochotně naslouchala.

Není se tedy čemu divit, že se Vladko ze Španělska zase rychle zpakoval a vrátil se zpět do Čech. A jen co dostal šanci opět se ucházet o výhru ve VyVolených neváhal ani minutu. Třeba to výjde znovu a konečně se mu splní sen o životě v luxusu...

Fotogalerie
5 fotografií