Maminka sedmiměsíčního Quentina a partnerka Josefa Kokty (56) si zahraje v rámci komponovaného večera Veřejný dům: Noční šichta v představení "Holky z fachy". Tohle by mohlo být pěkně odvážné!

“Ornellu jsem se rozhodla obsadit po předchozí velice dobré spolupráci na představení Ošálené holky/i  a jejímu profesionálnímu přístupu. Během předchozího zkoušení jsme se spřátelily a i to je samozřejmě důvod,“ prozradila režisérka představení Kateřina Dudová.

"Hraní mě moc baví a tohle beru jako výzvu," těší se na novou příležitost Ornella. Že by se jí přece jen poštěstilo a její herecká kariéra začala skutečně nabírat na obrátkách?

Smíchovský masakr motorovou pilou

„O její roli bych nerada něco prozrazovala předem, ale můžu přislíbit nevídané využití jejího výjimečného talentu. Těšit se můžete i na motorovou pilu!“ prozradila přítomnost pěkně nebezpečné rekvizity autorka projektu. A to přímo v rukou Ornelly, jak nám exkluzivně potvrdila!

Představení se prý zaměří na prostředí dělníků a lidí z nižších pracujících vrstev pracujících v továrnách. Večer v smíchovské Meetfactory počítá i originálním dress code, takže by součástí mohly bduou i sexy róby! "Také mě ale uvidíte v montérkách," přislíbila spiklenecky Ornella.

Fotogalerie
1 fotografie