Do španělského městečka Marbelle se Dara Rolins vrátila letos už potřetí. Poprvé si to tam byla obhlédnout se svou nejlepší kamarádkou a zároveň manažerkou Evou Skallovou a samozřejmě jejich ratolestmi.

V té době si Dara cestovala po světě výhradně jen v dámské společnosti. Tu vzala s sebou manažerku, jindy se vydala na výlet s jinou kamarádkou. A její milý Rytmus doma "zarabal love".

Podruhé se Dara do Marbelly vydala se svým miláčkem Rytmusem, což byla jejich první společná dovolená po dlouhé době. Definitivně tak dali vale všem spekulacím o krizi v jejich vztahu a zároveň tam oslavili své druhé výročí.

A teprve nyní nadešel čas, aby Dara odletěla do Španělska potřetí, tentokrát s celou svou rodinou. Na plážích tak dovádí nejen se svou dcerou Laurou, ale konečně i s Rytmusem.

"Pozdravuje vás Váš oblíbený lídr Rytmík s rodinkou," pochlubil se rapper na sociální síti. Nezapomněl připojit provokativní fotografii, na které skáče salto do vody. "Po tomto skoku jsem si samozřejmě odjebal pravou ledvinu," dodal nešikovný Rytmus. Tak si ho Dara přiveze zpět v jednou kuse...

Fotogalerie
9 fotografií