Začátek listopadu, kdy probíhá charitativní akce Movember zaměřená na boj proti rakovině mužské prostaty, se blíží, a tak někteří pánové z řad slavných šli pod břitvu a zbavili se svých vousů, aby jim vynikl knírek.

Nechyběl ani věčně zarostlý slavík Tomáš Klus, který dorazil se svou právoplatnou manželkou Tamarou Kubovou. Manželé se ve společnosti objevili vůbec poprvé od jejich první indiánské i druhé oficiální svatby.

Láska pod čepcem jim sluší

Klusova manželka, která před pěti měsíci porodila dceru Justýnu, se ukázala v celé své kráse. Podařilo se jí zbavit se nadbytečných těhotenských kil, dvojité brady a nadměrných mlékem nalitých ňader. Také Klus se konečně zbavil své odulé tváře a "zfotrovatělého" pupku. Je vidět, že jim manželství svědčí.

"Jsem ten nejšťastnější muž na světě. Manželství je krásná věc. Nejraději bych byl doma se svými holkami už napořád, ale v listopadu vyrážím na turné," prozradil Blesk.cz láskou omámený Klus.

Hledali se až se našli

Mladí manželé nechali malou Josefínku doma, aby si mohli po dlouhé době vyrazit mezi lidi a pořádně zapařit. A jak se ukázalo jsou opravdu sehraná dvojka. Pochlubili se vskutku netradičními snubními prsteny. Tamaře zdobí prsty bílé perly a Tomášovi černé. Oba měli červené triko, černou bundu, šedivé džíny a černobíle tenisky a oba se stejně pohybovali do rytmu. Tihle dva se zkrátka hledali, až se našli...

Fotogalerie
12 fotografií