„Je to jeho volba! Když tu slečnu přivedl do duelu, byla jsem dost překvapená,“ prozradila ex-soutěžící Blesku své první dojmy ze setkání se sokyní. „Může to být i jeho reakce na to, že jsem se objevovala ve společnosti Michala Šedy,“ vytušila Zdeňka.

Chtěl hned sex

„Předpokládala jsem, že tahle situace nastane, když ti hned neskočím kolem krku a do postele,“ napsala svému milenci z Vily Zdeňka přes Facebook. „Je mi moc líto, že jsem od tebe nedostala šanci, abych tě poznávala mimo vilu,“ pokračoval její zklamaný vzkaz.  

Máš smutný život, Thomasi

Co si Zdeňka myslí o pornoSilvii? „Tu slečnu neznám a nic o ní nevím. Nechci ji soudit. Je to jeho volba! Thomas mě špatně pochopil. Já jsem jen potřebovala víc času. Je smutné, že si neustále vybírá holky, které ho mají jenom rády. Snad někdy v životě najde tu, která ho bude doopravdy milovat,“ zamýšlela se nad osudem ex-milence krásná brunetka.

Není daleko od pravdy

Zdenčino vyjádření by snad mohlo znít jako slova zklamané bývalky, ale není tomu tak! Je možné, že Zdenička má ještě šanci.

Thomas a jeho nový dekorativní úlovek Silvie plní sociální sítě společnými momentkami na oslavu své velkolepé lásky takovým tempem, že jim na skutečný vztah těžko může vůbec zbývat nějaký čas. Takže to opravdu jako nic než špinavý naschvál nevypadá!

Fotogalerie
7 fotografií